Te afli inHome / Windows / 8 motive pentru care Windows 8 nu poate fi utilizat pe sistemele desktop

8 motive pentru care Windows 8 nu poate fi utilizat pe sistemele desktop

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Microsoft a lansat recent versiunea beta a Windows 8, si de acolo se lauda,in special pentru cat de bine este proiectat pentru a rula pe tablete si smartphone-uri. Dar cum lucreaza acesta noua versiune pe traditionalul sistem desktop sau notebook?

Raspunsul cel mai probabil este ca, Microsoft spera sa impulsioneze Windows, care are apreciata cota de piata pentru sistemul de operare, pentru a incerca sa patrunda in spatiul comprimat dominat de Apple. Dar cu ce costuri se lanseaza aceasta versiune pentru aceia dintre noi care folosesc Windows pe un desktop traditional sau notebook?

1.Butonul Start familiar dispare chiar inainte de lansarea examinarii, Microsoft a declarat ca butonul Start va fi eliminat din Windows 8. Literalmente, adevarat, dar scopul butonului ramane esential. In modul Desktop (GUI, care arata si functioneaza in continuare ca, si clasicul Windows cu care sunteti familiarizati), mutati sageata mouse-ului in coltul din stanga a ecranului, si o miniatura a panoului de pornire metro se deschide. (Panoul metro start este practic meniul Start nou pentru Windows 8.) Deci, butonul Start exista, dar intr-o forma "fantoma".

start

2. Interfata Metro este ne-optimizata pentru aplicatiile traditionale Windows

In Windows 8, panoul metro Start inlocuieste meniul Start vechi. Noua interfata touchscreen favorizeaza interactivitate, care devine un pic prea lucioasa pentru utilizarea pe un desktop traditional / notebook.

metro

Un program APP sau un program listat pe UI Metro este o comanda rapida reprezentata, fie ca un dreptunghi sau patrat, cu o pictograma in miniatura. Alte aplicatii in UI Metro sunt widget-uri, care afiseaza date in cadrul panoului de informatii, cum ar fi vremea, cotatii bursiere, notificarile setate sau retele sociale.

3.Blocarea accesului in modul full-screen

Aplicatii concepute special pentru UI Metro, sunt afisate pe ecran complet. Nu se poate redimensiona sau minimiza programul de functionare. Putem intelege modul ecran complet, care ajuta la simplificarea lucrurilor si asigura focalizarea utilizatorului cu privire la program.

stock

4.Doua medii multitasking pot devenii confuze

Din cauza modului full-screen a interfetei Metro, exista un nou multi-task pentru a comutare intre doua sau mai multe aplicatii. Plasati spre coltul din stanga sus a panoului de Start Metro,o bara laterala se deschide pe partea stanga a ecranului care afiseaza imagini in miniatura ale tuturor programelor active de functionare. Faceti clic pe iconite pentru a merge la program.

files

5.Prea multa glisare

Se pare ca Microsoft, in ultimii ani a dezvoltat o fixare pe proiectarea UIS unde utilizatorul are de a face cu o multime de treceri de o parte si de alta a ferestrei Start

side

6.Sincronizarea

Cu accent pe Windows 8 servind ca un sistem de operare exista acum o multime de optiuni de sincronizare in noul sistem, acesta ar putea deschide un nou set de confidentialitate, avand in acelasi timp pastrarea datelor in mai multe programe pe dispozitivul dvs. Pentru a face lucrurile mai usor pentru utilizator, Microsoft ar putea avea nevoie pentru a concepe o serie de presetari, sincronizarea datelor cat si salvarea lor in diferite aplicatii.

synching

7. Game room?

Xbox a declarat ca doua aplicatii destinate consumatorului par a fi un pic ciudate, atunci cand nu exista nici o posibilitate de a introduce date pentru cei care sunt "mult mai profesionisti".Prezenta acestor aplicatii Xbox pare sa fie o aluzie la faptul ca Microsoft ar dorii din punct de vedere Windows 8 mai mult ca o platforma de calcul casual, ca pentru living un TV inteligent, decat pentru lumea de afaceri sau intreprinderi.

game

8. Este un sistem de operare Windows 8, creat pentru sistemele desktop?

Windows 8 cere utilizatorului sa faca compromisuri cu privire la diverse moduri, convenabile, prin care au interactionat cu versiunile anterioare de Windows.

htc

Intrebare finala: Este in primul rand pregatit noul sistem de operare pe desktop / notebook-uri, sau este destinat pentru tablete si alte dispozitive cu touchscreen? Microsoft vrea sa fie utilizat in ambele sensuri in a face Windows 8 sa aiba o dubla datorie prin intermediul interfetei Metro Start UI.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   
Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict