Te afli inHome / Facebook / Cum sa faci emoticoane in conversatie pe Facebook

Cum sa faci emoticoane in conversatie pe Facebook

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Exprima-te pe Facebook de a posta comentarii publice pe perete, sau unui prieten, şi prin trimiterea de mesaje private. Atunci când cuvintele nu sunt suficiente, de a crea o fata zambitoare pentru a arăta că sunteţi glumeţ sau ati ras despre ceva. În timp ce o fata zambitoare va apărea în orice domeniu tip de text, chat-ul Facebook este special conceput pentru a le găzdui.

1.Faceţi clic pe "Scrie un comentariu" câmpul de sub orice mesaj de pe Facebook care il gasiti in partea de sus a paginii Facebook. Dacă doriţi să începeţi o conversaţie chat, faceţi clic pe pictogramă "Chat" din colţul din dreapta jos de pe orice ecran şi apoi dublu-clic pe numele unui prieten.

2.Tastaţi mesajul în câmpul care l-aţi ales. Când sunt gata de a introduce un smiley în mesaj, tastaţi un (":"), şi apoi o paranteză de închidere.Simbolul este un rezultat lateral fata zambitoare ":)". Utilizaţi (";"), urmată de o paranteză de închidere pentru a crea o clipire fata zambitoare. Un smiley poate fi, de asemenea, postat pe cont propriu, fără nici un text.

3.Apăsaţi tasta "Enter" pentru a posta mesajul şi faţa zâmbitoare. Dacă sunt postaţi un perete Facebook, simbolul va rămâne aşa cum aţi tastat-o. Smiley a intrat în chat-ul Facebook sunt convertite într-un cerc galben, cu o faţă zâmbitoare - cu sau fără un cadou, în funcţie de caracterele pe care le utilizaţi - atunci când a posta un mesaj.


 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   
Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict