Te afli inHome / Aplicatii / Nu mai platiti pentru software: 10 programe care fac ceea ce ai nevoie, gratis

Nu mai platiti pentru software: 10 programe care fac ceea ce ai nevoie, gratis

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Calculatorul dvs. este mai mult decât necesar. Cu puterea de calcul de neconceput chiar cu un deceniu in urma, există o multitudine de aplicaţii care trebuie platite pentru a face acelasi lucru care fac si cele gratuite. Dar de ce să plătiţi pentru ele atunci când puteţi găsi alte aplicaţii care fac acelasi lucru gratuit?

1. Ubuntu & VirtualBox [Sistem de operare]: Ubuntu este un sistem Linux, bazat pe sistemul de operare open-source - perfect pentru pasionaţii de calculatoare . Dacă doriţi să-l încerce pe deplin înainte de a comite, utilizaţi VirtualBox. Acesta ruleaza un sistem de operare în cadrul unui sistem de operare pentru a-l testa.

2.Adblock Plus [Browser]: Navigaţi pe web liber.

3.LibreOffice [Procesare de Text]: Alte pachete office costa, şi ele în principiu fac ce LibreOffice ofera gratuit. Nevoia de a scrie o hârtie, pentru a crea o baza de date, sau numerele de lucru într-o foaie? Acest set de programe vă ajută să obţineţi ceea ce doriti.

4.Paint.net [Editare imagini]: Vreau Photoshop, dar nu am banii suficienti? Paint.net vă permite să editaţi imagini fără a fi nevoie să platiti.

5.Audacity editare muzica [Audio]: Dacă aveţi nevoie pentru a vă înregistra sau a taia unele parti audio, Audacity are soluţia. Faceţi reglajele la nivelurile şi frecvenţa pentru a obţine un sunet dorit.

6.Avidemux [Editare Video]: e un open-source video editor care poate fi utilizat pe majoritatea sistemelor de operare. Avidemux suportă mai multe formate de fişiere şi are un culoar larg de instrumente care sunt usoare de utilizat

7.7Zip [file compresor]: Zici ca ai mai multe fişiere de trimis, dar sistemului dvs. de e-mail permite numai un singur ataşament. Utilizaţi 7Zip pentru a comprima totul în ambalaj sau "decomprimare" dupa.

8.Avira AntiVir [Antivirus]: Acest program vă protejează computerul dvs. fără aşchiere memorie -- şi nu trebuie să vă plătiti (cu excepţia cazului în care doriţi să faceţi upgrade pentru protectie e-mail şi scanare web).

9.CCleaner Curăţare [File]: Atunci când calculatorul dvs. porneşte lent, CCleaner poate ajuta prin ştergerea neutilizata a fişierele temporare, cookie, recycle bin, istoria şi din memoria cache fişiere din browserul de Internet

10.Dropbox [Stocarea Online]: Dacă aveţi nevoie pentru a putea accesa fişiere de oriunde, încercaţi Dropbox. Utilizatorii pot obţine 2GB de stocare liber (sau sa plateasca pentru a obţine până la 100 GB) care este uşor de configurat şi accesibil de la orice conexiune de Internet sau prin dispozitivul mobil.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   
Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict