Te afli inHome / Alte tutoriale / Ipad / Noul Ipad nu la fel de bun privind autonomia bateriei ca Ipad 2

Noul Ipad nu la fel de bun privind autonomia bateriei ca Ipad 2

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Apple a spus ca a treia generatie de iPad trebuie sa fie egal cu iPad 2 ca durata a bateriei. Cu toate acestea, testele create de PC World Labs arata ca durata bateriei nu persista, intr-un mediu controlat. Noul iPad a durat doar 5 ore si 41 minute, aproape cu 2 ore mai putin decat iPad 2, care ramanea conectat 7 ore si 37 minute.

PC World Labs au efectuat testele in timp ce se difuza in mod repetat, un film scurt ("Big Buck Bunny" la o rezolutie de 320 cu 180, cu un timp de difuzare de 9 minute, 56 secunde). Am lasat Wifi conectat, si am setat luminozitatea la maxim, auto luminozitate a ramas dezactivata.

Noul rezultat iPad a fost mai bun decat ceea ce am vazut la multe tablete Android care le-am testat, dar cu siguranta nu a fost comparabil cu rezultatele iPad-lui 2. A fost, de asemenea,rezultatele performantei,pe care speram sa o vedem. Apple a estimat ca durata bateriei e de pana la 10 ore, compania spune ca estimarile sale se bazeaza pe mixtul audio, video si web-browsing de utilizare, prin Wi-Fi sau retelele celulare.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict